Pallto e papërshkueshme nga uji e gomuar gri e çelët

Ngjyra të tjera

Zgjidhni masën tuaj
Udhëzues për madhësinë
49,99 € 14,99 € -70%
Përshkrim
Mushama për gra, me kapuç, model me lidhëse në bel, mbyllje ballore mezinxhir e me perçina. Xhepa anësore e xhepa me kind. Copë e gomuar.
Detajet e produktit
SKU: SAB0063199001S080
Color / Texture: gri e çelët
Kompozimi dhe larja
 • Composition:

  Astari:100% Poliestër Bazë:100% Poliestër Veshje:100% Poliuretan

 • Larje::
  c
  Larje me dorë
 • Pastrim kimik::
  K
  Mos e lani në pastrim kimik
 • Zbardhim:
  H
  Mos përdorni zbardhues
 • Tharje::
  U
  Mos e thani në kazan me ajër të nxehtë
 • Hekurosje::
  C
  Mos e hekurosni

Size:
Ngjyra: gri e çelët