Pallto e lëmuar e zezë

Ngjyra të tjera

Zgjidhni masën tuaj
Udhëzues për madhësinë
49,99 € 14,99 € -70%
Përshkrim
Mushama femrash me kapuç, model me bel, me zinxhir dhe mbyllje me butona.
Detajet e produktit
SKU: SAB0063199001S105
Color / Texture: e zezë
Kompozimi dhe larja
 • Composition:

  Astari:100% Poliestër Bazë:100% Poliestër Veshje:100% Poliuretan

 • Larje::
  c
  Larje me dorë
 • Pastrim kimik::
  K
  Mos e lani në pastrim kimik
 • Zbardhim:
  H
  Mos përdorni zbardhues
 • Tharje::
  U
  Mos e thani në kazan me ajër të nxehtë
 • Hekurosje::
  C
  Mos e hekurosni

Size:
Ngjyra: e zezë