Xhup me pupla 100 gr me kapuç fushia e çelët

Zgjidhni masën tuaj
35,99 € 32,99 € -8%
The lowest price in the last 30 days 35,99 €
Përshkrim
Xhup me pupla 100 gr me kapuç për vajza. Njëngjyrëshe.
Detajet e produktit
SKU: SAB0057721001S476
Color / Texture: fushia e çelët
Kompozimi dhe larja
 • Composition:

  Astari:100% Poliestër Jashtë:100% Poliestër Mbushja:100% Poliestër

 • Larje::
  c
  Larje me dorë
 • Pastrim kimik::
  K
  Mos e lani në pastrim kimik
 • Zbardhim:
  H
  Mos përdorni zbardhues
 • Tharje::
  U
  Mos e thani në kazan me ajër të nxehtë
 • Hekurosje::
  C
  Mos e hekurosni

Size:
Ngjyra: fushia e çelët