Xhup i lehtë për gra me kapuç e mbyllje me zinxhir. rozë bubble

Zgjidhni masën tuaj
Udhëzues për madhësinë
29,99 € 22,99 € -23%
Përshkrim
Xhup i lehtë për gra me kapuç dhe mbyllje me zinxhir. Xhepa anësorë, model me ngjyrë të njëtrajtshme. Model me masë të zakonshme.
Detajet e produktit
SKU: SAB0063196001S822
Color / Texture: rozë bubble
Kompozimi dhe larja
 • Composition:

  Astari:100% Poliestër Bust:100% Poliestër

 • Larje::
  g
  Larje normale, maks. 30° C
 • Pastrim kimik::
  K
  Mos e lani në pastrim kimik
 • Zbardhim:
  H
  Mos përdorni zbardhues
 • Tharje::
  U
  Mos e thani në kazan me ajër të nxehtë
 • Hekurosje::
  C
  Mos e hekurosni

Size:
Ngjyra: rozë bubble