Xhup i lehtë me pupla me kapuç. qielli

Ngjyra të tjera

Zgjidhni masën tuaj
39,99 € 12,99 € -68%
Përshkrim
Xhup i mbushur për djem, model me kapuç e mbyllje ballore me zinxhir. Xhepa anësorë.
Detajet e produktit
SKU: SAB0057786001S431
Color / Texture: qielli
Kompozimi dhe larja
 • Composition:

  Astari:100% Poliestër Jashtë:100% Poliestër Mbushja:100% Poliestër

 • Larje::
  c
  Larje me dorë
 • Pastrim kimik::
  K
  Mos e lani në pastrim kimik
 • Zbardhim:
  H
  Mos përdorni zbardhues
 • Tharje::
  U
  Mos e thani në kazan me ajër të nxehtë
 • Hekurosje::
  C
  Mos e hekurosni

Size:
Ngjyra: qielli