Xhup 100 gram me kapuç letër sheqeri

Zgjidhni masën tuaj
Udhëzues për madhësinë
39,99 € 17,99 € -55%
Përshkrim
Xhup 100 gram për gra me kapuç. Mbyllje me zinxhir e xhepa anësorë. Njëngjyrëshe. Model me masë të zakonshme.
Detajet e produktit
SKU: SAB0063191001S048
Color / Texture: letër sheqeri
Kompozimi dhe larja
 • Composition:

  Astari:100% Poliestër Jashtë:100% Poliestër Mbushja:100% Poliestër

 • Larje::
  c
  Larje me dorë
 • Pastrim kimik::
  K
  Mos e lani në pastrim kimik
 • Zbardhim:
  H
  Mos përdorni zbardhues
 • Tharje::
  U
  Mos e thani në kazan me ajër të nxehtë
 • Hekurosje::
  C
  Mos e hekurosni

Size:
Ngjyra: letër sheqeri