Xhinse të shkurtra me aplikacione Var blu denim e çelët

Ngjyra të tjera

Zgjidhni masën tuaj
Udhëzues për madhësinë
19,99 €
Përshkrim
Pantallona të shkurtra xhinsi për vajza me aplikacione macramè. Mbyllje me zinxhir e komça. Model me 5 xhepa, lavazh denim blu i çelët. Model me masë të zakonshme.
Detajet e produktit
SKU: SAB0064564001S373
Color / Texture: Var blu denim e çelët
Kompozimi dhe larja
 • Composition:

  100% Pambuk

 • Larje::
  c
  Larje me dorë
 • Pastrim kimik::
  K
  Mos e lani në pastrim kimik
 • Zbardhim:
  H
  Mos përdorni zbardhues
 • Tharje::
  U
  Mos e thani në kazan me ajër të nxehtë
 • Hekurosje::
  D
  Hekuroseni me temperaturë të ulët (110°)
Sustainability
Loading

Size:
Ngjyra: Var blu denim e çelët