Xhinse cargo me bel të lartë blu denim mesatare

Ngjyra të tjera

Zgjidhni masën tuaj
Udhëzues për madhësinë
35,99 €
Përshkrim
Xhinsa cargo për gra. Bel i lartë, pet me zinxhir e komça. Xhepa anësorë te këmbër e xhepa nga prapa. Copë fikse. Masë e lirshme.
Detajet e produktit
SKU: SAB0059501001S352
Color / Texture: blu denim mesatare
Kompozimi dhe larja
 • Composition:

  100% Pambuk

 • Larje::
  g
  Larje normale, maks. 30° C
 • Pastrim kimik::
  K
  Mos e lani në pastrim kimik
 • Zbardhim:
  H
  Mos përdorni zbardhues
 • Tharje::
  U
  Mos e thani në kazan me ajër të nxehtë
 • Hekurosje::
  D
  Hekuroseni me temperaturë të ulët (110°)

Size:
Ngjyra: blu denim mesatare