Xhaketë me dopio pet salvia e çelët

Zgjidhni masën tuaj
Udhëzues për madhësinë
39,99 € 33,99 € -15%
Përshkrim
Xhaketë për gra model me dopio pet. Revers klasik e mbyllje me një komçë përpara. Xhepa fileto. Copë njëngjyrëshe Model me masë të zakonshme.
Detajet e produktit
SKU: SAB0063100001SA11
Color / Texture: salvia e çelët
Kompozimi dhe larja
 • Composition:

  Astari:100% Poliestër Jashtë:98% Poliestër 2% Elastan

 • Larje::
  d
  Mos e lani
 • Pastrim kimik::
  !
  Pastrim kimik delikat me perkloroetinen, hidrokarbure
 • Zbardhim:
  H
  Mos përdorni zbardhues
 • Tharje::
  U
  Mos e thani në kazan me ajër të nxehtë
 • Hekurosje::
  D
  Hekuroseni me temperaturë të ulët (110°)

Size:
Ngjyra: salvia e çelët