Wide-fit cropped English rib-knit cardigan gri mesatare e përzier

Zgjidhni masën tuaj
Udhëzues për madhësinë
17,99 €
The lowest price in the last 30 days 17,99 €
Përshkrim
Wide-fit women's cardigan, solid colour yarn in English rib-knit. crop fit.
Detajet e produktit
SKU: SAB0055527001S358
Color / Texture: gri mesatare e përzier
Kompozimi dhe larja
 • Composition:

  100% Akrilik

 • Larje::
  g
  Larje normale, maks. 30° C
 • Pastrim kimik::
  K
  Mos e lani në pastrim kimik
 • Zbardhim:
  H
  Mos përdorni zbardhues
 • Tharje::
  U
  Mos e thani në kazan me ajër të nxehtë
 • Hekurosje::
  D
  Hekuroseni me temperaturë të ulët (110°)

Size:
Ngjyra: gri mesatare e përzier