Top sutjenash sportive me viza Var e zezë

Ngjyra të tjera

Zgjidhni masën tuaj
Udhëzues për madhësinë
12,99 €
Përshkrim
Top sutjenash sportive për gra me stampim të zebruar me tonalitete e lidhëse të kryqëzuara nga prapa.
Detajet e produktit
SKU: SAB0057830001S257
Color / Texture: Var e zezë
Kompozimi dhe larja
 • Composition:

  87% Poliestër 13% Elastan

 • Larje::
  c
  Larje me dorë
 • Pastrim kimik::
  K
  Mos e lani në pastrim kimik
 • Zbardhim:
  H
  Mos përdorni zbardhues
 • Tharje::
  U
  Mos e thani në kazan me ajër të nxehtë
 • Hekurosje::
  C
  Mos e hekurosni

Size:
Ngjyra: Var e zezë