Top sangallo e bardhë optike

Ngjyra të tjera

Zgjidhni masën tuaj
Udhëzues për madhësinë
7,99 €
Përshkrim
Top për vajza në sangallo me tiranda të gjera. Model me masë të zakonshme.
Detajet e produktit
SKU: SAB0064787001S347
Color / Texture: e bardhë optike
Kompozimi dhe larja
 • Composition:

  97% Poliestër 3% Elastan

 • Larje::
  c
  Larje me dorë
 • Pastrim kimik::
  K
  Mos e lani në pastrim kimik
 • Zbardhim:
  H
  Mos përdorni zbardhues
 • Tharje::
  U
  Mos e thani në kazan me ajër të nxehtë
 • Hekurosje::
  D
  Hekuroseni me temperaturë të ulët (110°)

Size:
Ngjyra: e bardhë optike