Shapka me një gisht, prej gome e bardhë optike

Zgjidhni masën tuaj
9,99 € 7,99 € -20%
Përshkrim
Shapka për gra, model me një gisht, prej gome njëngjyrëshe, me motiv dekorativ dhe rripa me gërsheta (variant i bardhë me shkëlqyes pa motive gërsheti).
Detajet e produktit
SKU: SAC0012485001S347
Color / Texture: e bardhë optike
Kompozimi dhe larja
 • Composition:

  Shuall:100% Etilien vinil

  acetat (EVA) Sipër:100% Gomë

 • Larje::
  c
  Larje me dorë
 • Pastrim kimik::
  K
  Mos e lani në pastrim kimik
 • Zbardhim:
  H
  Mos përdorni zbardhues
 • Tharje::
  U
  Mos e thani në kazan me ajër të nxehtë
 • Hekurosje::
  C
  Mos e hekurosni

Size:
Ngjyra: e bardhë optike