Shapka me një gisht me gurë të shndritshëm me lule Var çiklaminë e çelët

Zgjidhni masën tuaj
7,99 € 3,99 € -50%
Përshkrim
Shapka me një gisht me gurë të shndritshëm e lule për vajza
Detajet e produktit
SKU: SAC0013880001S893
Color / Texture: Var çiklaminë e çelët
Kompozimi dhe larja
 • Composition:

  Shuall:100% Etilien vinil

  acetat (EVA) Sipër:100% Gomë

 • Larje::
  c
  Larje me dorë
 • Pastrim kimik::
  K
  Mos e lani në pastrim kimik
 • Zbardhim:
  H
  Mos përdorni zbardhues
 • Tharje::
  U
  Mos e thani në kazan me ajër të nxehtë
 • Hekurosje::
  C
  Mos e hekurosni

Size:
Ngjyra: Var çiklaminë e çelët