Rrip me imitacion lëkure njëngjyrësh e bardhë optike

Zgjidhni masën tuaj
Udhëzues për madhësinë
7,99 €
The lowest price in the last 30 days 7,99 €
Përshkrim
Rrip për gra, imitim lëkure, njëngjyrësh me tokëz metalike.
Detajet e produktit
SKU: SAC0011975001S347
Color / Texture: e bardhë optike
Kompozimi dhe larja
 • Composition:

  Bazë:100% Poliestër Veshje:100% Polivinilklrorur

 • Larje::
  d
  Mos e lani
 • Pastrim kimik::
  K
  Mos e lani në pastrim kimik
 • Zbardhim:
  H
  Mos përdorni zbardhues
 • Tharje::
  U
  Mos e thani në kazan me ajër të nxehtë
 • Hekurosje::
  C
  Mos e hekurosni

Size:
Ngjyra: e bardhë optike