Protofol me varëse e zezë

Zgjidhni masën tuaj
12,99 €
The lowest price in the last 30 days 12,99 €
Përshkrim
Portofol mini për gra me varëse metalike. Mbyllje me zinxhir, përmasa 13 cm x 9 cm.
Detajet e produktit
SKU: SAC0011414001S105
Color / Texture: e zezë
Kompozimi dhe larja
 • Composition:

  Brenda:100% Poliestër Jashtë:100% Poliestër

 • Larje::
  d
  Mos e lani
 • Pastrim kimik::
  K
  Mos e lani në pastrim kimik
 • Zbardhim:
  H
  Mos përdorni zbardhues
 • Tharje::
  U
  Mos e thani në kazan me ajër të nxehtë
 • Hekurosje::
  C
  Mos e hekurosni

Size:
Ngjyra: e zezë