Pizhame të shkurtra me fantazi pikaloshe Var qielli e çelët

Ngjyra të tjera

Zgjidhni masën tuaj
7,99 € 3,99 € -50%
Përshkrim
Pantallona të shkurtra për gra me fantazi pikaloshe e shtesa dantelle në fund.
Detajet e produktit
SKU: SAB0057667001S606
Color / Texture: Var qielli e çelët
Kompozimi dhe larja
 • Composition:

  100% Pambuk

 • Larje::
  c
  Larje me dorë
 • Pastrim kimik::
  K
  Mos e lani në pastrim kimik
 • Zbardhim:
  H
  Mos përdorni zbardhues
 • Tharje::
  U
  Mos e thani në kazan me ajër të nxehtë
 • Hekurosje::
  C
  Mos e hekurosni

Size:
Ngjyra: Var qielli e çelët