Pëlhurë me fantazi Var blu

Ngjyra të tjera

Zgjidhni masën tuaj
Udhëzues për madhësinë
12,99 €
Përshkrim
Fund i gjatë për gra, model pëlhure me fantazi. Mbyllje me zinxhir anësor. Model me masë të zakonshme.
Detajet e produktit
SKU: SAB0064186001S176
Color / Texture: Var blu
Kompozimi dhe larja
 • Composition:

  100% Poliestër

 • Larje::
  c
  Larje me dorë
 • Pastrim kimik::
  K
  Mos e lani në pastrim kimik
 • Zbardhim:
  H
  Mos përdorni zbardhues
 • Tharje::
  U
  Mos e thani në kazan me ajër të nxehtë
 • Hekurosje::
  D
  Hekuroseni me temperaturë të ulët (110°)

Size:
Ngjyra: Var blu