Pantofla me një gisht e stampim me shkrim e zezë

Ngjyra të tjera

Zgjidhni masën tuaj
7,99 € 3,99 € -50%
Përshkrim
Pantofla për djem me një gisht të stampuara me të shkruar.
Detajet e produktit
SKU: SAC0013868001S105
Color / Texture: e zezë
Kompozimi dhe larja
 • Composition:

  Shuall:100% Polietilenika Sipër:100% Polivinilklrorur

 • Larje::
  c
  Larje me dorë
 • Pastrim kimik::
  K
  Mos e lani në pastrim kimik
 • Zbardhim:
  H
  Mos përdorni zbardhues
 • Tharje::
  U
  Mos e thani në kazan me ajër të nxehtë
 • Hekurosje::
  C
  Mos e hekurosni

Size:
Ngjyra: e zezë