Pantallona tutash të thejshta e të holla jeshile akua

Zgjidhni masën tuaj
Udhëzues për madhësinë
15,99 €
Përshkrim
Pantallona tutash të holla për gra. Bel i rregullt me shirit të thurur elastik dhe ushkurë. Këmba pak e ngushtë me bordurë të trikotuar në fund. Linja pas trupit.
Detajet e produktit
SKU: SAB0053253001S326
Color / Texture: jeshile akua
Kompozimi dhe larja
 • Composition:

  100% Pambuk

 • Larje::
  g
  Larje normale, maks. 30° C
 • Pastrim kimik::
  K
  Mos e lani në pastrim kimik
 • Zbardhim:
  H
  Mos përdorni zbardhues
 • Tharje::
  U
  Mos e thani në kazan me ajër të nxehtë
 • Hekurosje::
  D
  Hekuroseni me temperaturë të ulët (110°)

Size:
Ngjyra: jeshile akua