Pantallona të shkurtra tutash, njëngjyrëshe jeshile mollë

Zgjidhni masën tuaj
Udhëzues për madhësinë
7,99 €
Përshkrim
Pantallona sportive për vajza, njëngjyrëshe, me profil me kontrast. Mbyllje me ushkurë. Model me masë të zakonshme.
Detajet e produktit
SKU: SAB0064552001S333
Color / Texture: jeshile mollë
Kompozimi dhe larja
 • Composition:

  100% Pambuk

 • Larje::
  g
  Larje normale, maks. 30° C
 • Pastrim kimik::
  K
  Mos e lani në pastrim kimik
 • Zbardhim:
  H
  Mos përdorni zbardhues
 • Tharje::
  U
  Mos e thani në kazan me ajër të nxehtë
 • Hekurosje::
  D
  Hekuroseni me temperaturë të ulët (110°)
Sustainability
Loading

Size:
Ngjyra: jeshile mollë