Pantallona të shkurtra tutash efekt slavat antracit

Ngjyra të tjera

Zgjidhni masën tuaj
Udhëzues për madhësinë
19,99 €
Përshkrim
Pantallona sportive për burra, efekt slavat. Mbyllje me ushkurë, xhepa anësorë e xhep nga mbrapa. Copë e hollë. Model me masë të zakonshme.
Detajet e produktit
SKU: SAB0064584001S006
Color / Texture: antracit
Kompozimi dhe larja
 • Composition:

  100% Pambuk

 • Larje::
  g
  Larje normale, maks. 30° C
 • Pastrim kimik::
  K
  Mos e lani në pastrim kimik
 • Zbardhim:
  H
  Mos përdorni zbardhues
 • Tharje::
  U
  Mos e thani në kazan me ajër të nxehtë
 • Hekurosje::
  D
  Hekuroseni me temperaturë të ulët (110°)

Size:
Ngjyra: antracit