Pantallona të shkurtra me të shkruar e zezë

Zgjidhni masën tuaj
Udhëzues për madhësinë
9,99 €
Përshkrim
Pantallona të shkurtra sportive me rrjetë për vajza. Mbyllje me ushkurë, stampim me të shkurar. Model me masë të zakonshme.
Detajet e produktit
SKU: SAB0065018001S105
Color / Texture: e zezë
Kompozimi dhe larja
 • Composition:

  100% Poliestër

 • Larje::
  c
  Larje me dorë
 • Pastrim kimik::
  K
  Mos e lani në pastrim kimik
 • Zbardhim:
  H
  Mos përdorni zbardhues
 • Tharje::
  U
  Mos e thani në kazan me ajër të nxehtë
 • Hekurosje::
  C
  Mos e hekurosni
Sustainability
Loading

Size:
Ngjyra: e zezë