Pantallona të shkurtra me fantazi vetëtimash e me shkrim e zezë

Ngjyra të tjera

Zgjidhni masën tuaj
15,99 €
Përshkrim
Pantallona të shkurtra për djem copë rrjete me stampim vetëtimash e shkrim i vogël anash.
Detajet e produktit
SKU: SAB0059403001S105
Color / Texture: e zezë
Kompozimi dhe larja
 • Composition:

  Astari:100% Poliestër Jashtë:100% Poliestër

 • Larje::
  c
  Larje me dorë
 • Pastrim kimik::
  K
  Mos e lani në pastrim kimik
 • Zbardhim:
  H
  Mos përdorni zbardhues
 • Tharje::
  U
  Mos e thani në kazan me ajër të nxehtë
 • Hekurosje::
  D
  Hekuroseni me temperaturë të ulët (110°)

Size:
Ngjyra: e zezë