Pantallona me fantazi shalli Var rosa fluo chiaro

Ngjyra të tjera

Zgjidhni masën tuaj
Udhëzues për madhësinë
12,99 €
Përshkrim
Pantallona për vajza me fantazi shalli. Llastik në bel me mbyllje komb. Model me masë të zakonshme.
Detajet e produktit
SKU: SAB0064560001SC98
Color / Texture: Var rosa fluo chiaro
Kompozimi dhe larja
 • Composition:

  100% Viskoze

 • Larje::
  c
  Larje me dorë
 • Pastrim kimik::
  K
  Mos e lani në pastrim kimik
 • Zbardhim:
  H
  Mos përdorni zbardhues
 • Tharje::
  U
  Mos e thani në kazan me ajër të nxehtë
 • Hekurosje::
  D
  Hekuroseni me temperaturë të ulët (110°)

Size:
Ngjyra: Var rosa fluo chiaro