Pako me 3 çorape të shkurtra njëngjyrëshe me silikon Var jargavan

Zgjidhni masën tuaj
4,99 €
Përshkrim
Konfeksion i përbërë nga 3 palë çorapesh njëngjyrëshe, model i shkurtër me goma nga prapa.
Detajet e produktit
SKU: SAC0012237001S241
Color / Texture: Var jargavan
Kompozimi dhe larja
 • Composition:

  75% Pambuk 23% Poliestër 2% Elastan

 • Larje::
  g
  Larje normale, maks. 30° C
 • Pastrim kimik::
  K
  Mos e lani në pastrim kimik
 • Zbardhim:
  H
  Mos përdorni zbardhues
 • Tharje::
  U
  Mos e thani në kazan me ajër të nxehtë
 • Hekurosje::
  C
  Mos e hekurosni

Size:
Ngjyra: Var jargavan