Pack of 2 pairs Minecraft socks e zezë

Ngjyra të tjera

Zgjidhni masën tuaj
7,99 € 3,99 € -50%
Përshkrim
Pack of 2 pairs of boys' socks with Minecraft print.
Detajet e produktit
SKU: SAC0012973001S105
Color / Texture: e zezë
Kompozimi dhe larja
 • Composition:

  55% Pambuk 27% Poliestër 16% Poliamid 2% Elastan

 • Larje::
  c
  Larje me dorë
 • Pastrim kimik::
  K
  Mos e lani në pastrim kimik
 • Zbardhim:
  H
  Mos përdorni zbardhues
 • Tharje::
  U
  Mos e thani në kazan me ajër të nxehtë
 • Hekurosje::
  C
  Mos e hekurosni

Size:
Ngjyra: e zezë