MGBD01394A22 LUPETTO CROP TU S130 e kuqe

Zgjidhni masën tuaj
14,99 € 5,99 € -60%
Përshkrim
MGBD01394A22 LUPETTO CROP TU S130
Detajet e produktit
SKU: SAB0056096001S130
Color / Texture: e kuqe
Kompozimi dhe larja
 • Composition:

  48% Viskoze 28% Poliestër 24% Poliamid

 • Larje::
  c
  Larje me dorë
 • Pastrim kimik::
  K
  Mos e lani në pastrim kimik
 • Zbardhim:
  H
  Mos përdorni zbardhues
 • Tharje::
  U
  Mos e thani në kazan me ajër të nxehtë
 • Hekurosje::
  D
  Hekuroseni me temperaturë të ulët (110°)

Size:
Ngjyra: e kuqe