Long skirt with slit e zezë

Ngjyra të tjera

Zgjidhni masën tuaj
Udhëzues për madhësinë
12,99 € 7,99 € -38%
Përshkrim
Women's single-colour long skirt with split
Detajet e produktit
SKU: SAB0059959001S105
Color / Texture: e zezë
Kompozimi dhe larja
 • Composition:

  97% Poliestër 3% Elastan

 • Larje::
  c
  Larje me dorë
 • Pastrim kimik::
  K
  Mos e lani në pastrim kimik
 • Zbardhim:
  H
  Mos përdorni zbardhues
 • Tharje::
  U
  Mos e thani në kazan me ajër të nxehtë
 • Hekurosje::
  D
  Hekuroseni me temperaturë të ulët (110°)

Size:
Ngjyra: e zezë