Komplet pizhamesh me T-shirt e pantallona të shkurtra me stampim e bardhë optike

Ngjyra të tjera

Zgjidhni masën tuaj
Udhëzues për madhësinë
12,99 €
Përshkrim
Pizhama për djem me t-shirt e pantallona të shkurtra. Stampim në pjesën e përparme dhe pantallona të shkurtra kudo me stampim.
Detajet e produktit
SKU: SAC0013537001S347
Color / Texture: e bardhë optike
Kompozimi dhe larja
 • Composition:

  Fund:95% Pambuk 5% Viskoze Pjesa superiore:100% Pambuk

 • Larje::
  c
  Larje me dorë
 • Pastrim kimik::
  K
  Mos e lani në pastrim kimik
 • Zbardhim:
  H
  Mos përdorni zbardhues
 • Tharje::
  U
  Mos e thani në kazan me ajër të nxehtë
 • Hekurosje::
  D
  Hekuroseni me temperaturë të ulët (110°)

Size:
Ngjyra: e bardhë optike