Komplet pizhamesh me T-shirt e pantallona të shkurtra me stampim game blu e errët

Ngjyra të tjera

Zgjidhni masën tuaj
Udhëzues për madhësinë
12,99 €
Përshkrim
Pizhama për djem me t-shirt e pantallona të shkurtra. Stampim ballor gaming dhe pantallona të shkurtra me stampim të vogë.
Detajet e produktit
SKU: SAC0013536001S039
Color / Texture: blu e errët
Kompozimi dhe larja
 • Composition:

  Fund:100% Pambuk Pjesa superiore:100% Pambuk

 • Larje::
  c
  Larje me dorë
 • Pastrim kimik::
  K
  Mos e lani në pastrim kimik
 • Zbardhim:
  H
  Mos përdorni zbardhues
 • Tharje::
  U
  Mos e thani në kazan me ajër të nxehtë
 • Hekurosje::
  D
  Hekuroseni me temperaturë të ulët (110°)

Size:
Ngjyra: blu e errët