Knitted cardigan bordo e errët

Zgjidhni masën tuaj
Udhëzues për madhësinë
25,99 €
Përshkrim
Women's cardigan in single-colour yarn, loose fit, three-button closure.
Detajet e produktit
SKU: SAB0056102001S704
Color / Texture: bordo e errët
Kompozimi dhe larja
 • Composition:

  100% Akrilik

 • Larje::
  g
  Larje normale, maks. 30° C
 • Pastrim kimik::
  K
  Mos e lani në pastrim kimik
 • Zbardhim:
  H
  Mos përdorni zbardhues
 • Tharje::
  U
  Mos e thani në kazan me ajër të nxehtë
 • Hekurosje::
  D
  Hekuroseni me temperaturë të ulët (110°)

Size:
Ngjyra: bordo e errët