Kit që mbulon thithkat e shirit ngjitës nudo

Ngjyra të tjera

Zgjidhni masën tuaj
9,99 €
Përshkrim
Kit që mbulon thithkat e shirit ngjitës për gra
Detajet e produktit
SKU: SAC0013373001S578
Color / Texture: nudo
Kompozimi dhe larja
 • Composition:

  Mbulesa ngjitese te thithkave:85% Poliamid 15% Pambuk Mbulesa ngjitese te thithkave:98% Pambuk 2% Elastan

 • Larje::
  d
  Mos e lani
 • Pastrim kimik::
  K
  Mos e lani në pastrim kimik
 • Zbardhim:
  H
  Mos përdorni zbardhues
 • Tharje::
  U
  Mos e thani në kazan me ajër të nxehtë
 • Hekurosje::
  C
  Mos e hekurosni

Size:
Ngjyra: nudo