Kapele e lehtë me gurë të shndritshëm gri e çelët e përzier

Zgjidhni masën tuaj
Udhëzues për madhësinë
7,99 € 1,99 € -75%
Përshkrim
Kapelë e lehtë për vajza me gurë të shndritshëm.
Detajet e produktit
SKU: SAC0013457001S354
Color / Texture: gri e çelët e përzier
Kompozimi dhe larja
 • Composition:

  92% Pambuk 5% Viskoze 3% Elastan

 • Larje::
  c
  Larje me dorë
 • Pastrim kimik::
  K
  Mos e lani në pastrim kimik
 • Zbardhim:
  H
  Mos përdorni zbardhues
 • Tharje::
  U
  Mos e thani në kazan me ajër të nxehtë
 • Hekurosje::
  D
  Hekuroseni me temperaturë të ulët (110°)

Size:
Ngjyra: gri e çelët e përzier