Kapele baseball sport me rrjetë e strehë të sheshtë. rozë bubble

Zgjidhni masën tuaj
Udhëzues për madhësinë
9,99 € 3,99 € -60%
Përshkrim
Kapelë bejsbolli për vajza me stampim sportiv përpara dhe strehë të sheshtë.
Detajet e produktit
SKU: SAC0013456001S822
Color / Texture: rozë bubble
Kompozimi dhe larja
 • Composition:

  100% Poliestër

 • Larje::
  d
  Mos e lani
 • Pastrim kimik::
  K
  Mos e lani në pastrim kimik
 • Zbardhim:
  H
  Mos përdorni zbardhues
 • Tharje::
  U
  Mos e thani në kazan me ajër të nxehtë
 • Hekurosje::
  C
  Mos e hekurosni

Size:
Ngjyra: rozë bubble