Kapele baseball me shkrim gotik e bardhë optike

Ngjyra të tjera

Zgjidhni masën tuaj
Udhëzues për madhësinë
7,99 € 3,99 € -50%
Përshkrim
Kapele baseball për fëmijë me shkrim në stil gotik në pjesën e përparme.
Detajet e produktit
SKU: SAC0013447001S347
Color / Texture: e bardhë optike
Kompozimi dhe larja
 • Composition:

  100% Poliestër

 • Larje::
  d
  Mos e lani
 • Pastrim kimik::
  K
  Mos e lani në pastrim kimik
 • Zbardhim:
  H
  Mos përdorni zbardhues
 • Tharje::
  U
  Mos e thani në kazan me ajër të nxehtë
 • Hekurosje::
  C
  Mos e hekurosni

Size:
Ngjyra: e bardhë optike