Kanotiere rrjete njëngjyrëshe e bardhë optike

Ngjyra të tjera

Zgjidhni masën tuaj
Udhëzues për madhësinë
15,99 €
Përshkrim
Kanotierë rrjete për burra Model me tiranda të gjera, njëngjyrësh.
Detajet e produktit
SKU: SAB0059419001S347
Color / Texture: e bardhë optike
Kompozimi dhe larja
 • Composition:

  100% Poliestër

 • Larje::
  c
  Larje me dorë
 • Pastrim kimik::
  K
  Mos e lani në pastrim kimik
 • Zbardhim:
  H
  Mos përdorni zbardhues
 • Tharje::
  U
  Mos e thani në kazan me ajër të nxehtë
 • Hekurosje::
  C
  Mos e hekurosni

Size:
Ngjyra: e bardhë optike