Kanotierë me rrjetë me stampim Rosa fluo chiaro

Zgjidhni masën tuaj
Udhëzues për madhësinë
7,99 € 4,99 € -38%
Përshkrim
Kanotierë me rrjetë për vajza me stampim. Model me masë të zakonshme.
Detajet e produktit
SKU: SAB0065014001SC97
Color / Texture: Rosa fluo chiaro
Kompozimi dhe larja
 • Composition:

  100% Pambuk

 • Larje::
  c
  Larje me dorë
 • Pastrim kimik::
  K
  Mos e lani në pastrim kimik
 • Zbardhim:
  H
  Mos përdorni zbardhues
 • Tharje::
  U
  Mos e thani në kazan me ajër të nxehtë
 • Hekurosje::
  D
  Hekuroseni me temperaturë të ulët (110°)

Size:
Ngjyra: Rosa fluo chiaro