Jelek i mbushur me jakë të lartë e zezë

Ngjyra të tjera

Zgjidhni masën tuaj
Udhëzues për madhësinë
29,99 € 8,99 € -70%
Përshkrim
Xhup i mbushur për djem, pa mëngë me mbyllje ballore me zinxhir. Jakë e lartë.
Detajet e produktit
SKU: SAB0063350001S105
Color / Texture: e zezë
Kompozimi dhe larja
 • Composition:

  Astari:100% Poliestër Jashtë:100% Poliestër Mbushja:100% Poliestër

 • Larje::
  c
  Larje me dorë
 • Pastrim kimik::
  K
  Mos e lani në pastrim kimik
 • Zbardhim:
  H
  Mos përdorni zbardhues
 • Tharje::
  U
  Mos e thani në kazan me ajër të nxehtë
 • Hekurosje::
  C
  Mos e hekurosni

Size:
Ngjyra: e zezë