Fustan me fantazi Var çiklaminë e çelët

Zgjidhni masën tuaj
Udhëzues për madhësinë
12,99 €
Përshkrim
Fustan i shkurtër për vajza, me fantazi. Model me tiranda të holla e punim me qepje smock. Model me masë të zakonshme.
Detajet e produktit
SKU: SAB0064532001S893
Color / Texture: Var çiklaminë e çelët
Kompozimi dhe larja
 • Composition:

  97% Poliestër 3% Elastan

 • Larje::
  c
  Larje me dorë
 • Pastrim kimik::
  K
  Mos e lani në pastrim kimik
 • Zbardhim:
  H
  Mos përdorni zbardhues
 • Tharje::
  U
  Mos e thani në kazan me ajër të nxehtë
 • Hekurosje::
  D
  Hekuroseni me temperaturë të ulët (110°)

Size:
Ngjyra: Var çiklaminë e çelët