Fund saten me të çarë anësore antracit

Ngjyra të tjera

Zgjidhni masën tuaj
15,99 €
Përshkrim
Fund për gra prej cope saten njëngjyrësh. Copë elastike. Rrudhje e lehtë tek vithet. Çarje anësore.
Detajet e produktit
SKU: SAB0066969001S006
Color / Texture: antracit
Kompozimi dhe larja
  • Composition:

    90% Najlon 10% Elastan

  • Larje::
    m
    Larje delikate, maks. 30° C

Size:
Ngjyra: antracit