Fund me flutur njëngjyrësh jeshile akua

Zgjidhni masën tuaj
Udhëzues për madhësinë
9,99 € 5,99 € -40%
Përshkrim
Fund i shkurtër për vajza njëngjyrësh, me flutur. Model me masë të zakonshme.
Detajet e produktit
SKU: SAB0065017001S326
Color / Texture: jeshile akua
Kompozimi dhe larja
 • Composition:

  100% Poliestër

 • Larje::
  c
  Larje me dorë
 • Pastrim kimik::
  K
  Mos e lani në pastrim kimik
 • Zbardhim:
  H
  Mos përdorni zbardhues
 • Tharje::
  U
  Mos e thani në kazan me ajër të nxehtë
 • Hekurosje::
  D
  Hekuroseni me temperaturë të ulët (110°)

Size:
Ngjyra: jeshile akua