Fund i gjatë njëngjyrësh rozë Indi

Zgjidhni masën tuaj
Udhëzues për madhësinë
25,99 €
Përshkrim
Fund i gjatë për gra, njëngjyrësh me ushkurë në bel. Model me masë të zakonshme.
Detajet e produktit
SKU: SAB0063541001S990
Color / Texture: rozë Indi
Kompozimi dhe larja
 • Composition:

  Astari:100% Poliestër Pjesa kryesore:100% Viskoze

 • Larje::
  c
  Larje me dorë
 • Pastrim kimik::
  K
  Mos e lani në pastrim kimik
 • Zbardhim:
  H
  Mos përdorni zbardhues
 • Tharje::
  U
  Mos e thani në kazan me ajër të nxehtë
 • Hekurosje::
  D
  Hekuroseni me temperaturë të ulët (110°)

Size:
Ngjyra: rozë Indi