Fund i gjatë me fantazi Var e zezë

Ngjyra të tjera

Zgjidhni masën tuaj
Udhëzues për madhësinë
29,99 €
Përshkrim
Fund i gjatë për gra me fantazi e punim qepje smock. Model me masë të zakonshme.
Detajet e produktit
SKU: SAB0063542001S257
Color / Texture: Var e zezë
Kompozimi dhe larja
 • Composition:

  Astari:100% Poliestër Pjesa kryesore:100% Pambuk

 • Larje::
  c
  Larje me dorë
 • Pastrim kimik::
  K
  Mos e lani në pastrim kimik
 • Zbardhim:
  H
  Mos përdorni zbardhues
 • Tharje::
  U
  Mos e thani në kazan me ajër të nxehtë
 • Hekurosje::
  D
  Hekuroseni me temperaturë të ulët (110°)

Size:
Ngjyra: Var e zezë