CZTD01349ALUR PACK 3 MEDIO LUREX S213 Var fushia

Zgjidhni masën tuaj
5,99 € 2,99 € -50%
Përshkrim
Detajet e produktit
SKU: SAC0010096001S213
Color / Texture: Var fushia
Kompozimi dhe larja
 • Composition:

  58% Pambuk 25% Poliestër 8% Poliamid 7% Fibra metalike 2% Elastan

 • Larje::
  g
  Larje normale, maks. 30° C
 • Pastrim kimik::
  K
  Mos e lani në pastrim kimik
 • Zbardhim:
  H
  Mos përdorni zbardhues
 • Tharje::
  U
  Mos e thani në kazan me ajër të nxehtë
 • Hekurosje::
  C
  Mos e hekurosni

Size:
Ngjyra: Var fushia