Çorape njëbrirësh bojëqielli e përzier

Ngjyra të tjera

Zgjidhni masën tuaj
2,99 € 1,99 € -33%
Përshkrim
Çorape për vajza me stampim njëbrirësh.
Detajet e produktit
SKU: SAC0011762001S346
Color / Texture: bojëqielli e përzier
Kompozimi dhe larja
 • Composition:

  69% Pambuk 22% Poliestër 7% Poliamid 2% Elastan

 • Larje::
  g
  Larje normale, maks. 30° C
 • Pastrim kimik::
  K
  Mos e lani në pastrim kimik
 • Zbardhim:
  H
  Mos përdorni zbardhues
 • Tharje::
  U
  Mos e thani në kazan me ajër të nxehtë
 • Hekurosje::
  C
  Mos e hekurosni

Size:
Ngjyra: bojëqielli e përzier