Chenille pyjama sweatshirt jeshile ushtarake e çelët

Zgjidhni masën tuaj
12,99 € 7,99 € -38%
Përshkrim
Women's chenille sweatshirt.
Detajet e produktit
SKU: SAB0056461001S336
Color / Texture: jeshile ushtarake e çelët
Kompozimi dhe larja
 • Composition:

  94% Poliestër 6% Elastan

 • Larje::
  c
  Larje me dorë
 • Pastrim kimik::
  K
  Mos e lani në pastrim kimik
 • Zbardhim:
  H
  Mos përdorni zbardhues
 • Tharje::
  U
  Mos e thani në kazan me ajër të nxehtë
 • Hekurosje::
  C
  Mos e hekurosni

Size:
Ngjyra: jeshile ushtarake e çelët