Çantë pazari e ripërdorshme e kuqe

Zgjidhni masën tuaj
3,99 €
Përshkrim
Çantë për gra, model pazari e ripërdorshme prej poliestre të ricikluar me stampim. Doreza supi.
Detajet e produktit
SKU: SAC0010926001S130
Color / Texture: e kuqe
Kompozimi dhe larja
 • Composition:

  100% Poliestër

 • Larje::
  c
  Larje me dorë
 • Pastrim kimik::
  K
  Mos e lani në pastrim kimik
 • Zbardhim:
  H
  Mos përdorni zbardhues
 • Tharje::
  U
  Mos e thani në kazan me ajër të nxehtë
 • Hekurosje::
  C
  Mos e hekurosni
Sustainability
Loading

Size:
Ngjyra: e kuqe