Boxer plazhi me stampim Pokemon® Var e zezë

Ngjyra të tjera

Zgjidhni masën tuaj
Udhëzues për madhësinë
15,99 €
Përshkrim
Rroba banje për fëmijë me stampim Pokemon®
Detajet e produktit
SKU: SAC0013876001S257
Color / Texture: Var e zezë
Kompozimi dhe larja
 • Composition:

  Astari:100% Poliestër Jashtë:100% Poliestër

 • Larje::
  c
  Larje me dorë
 • Pastrim kimik::
  K
  Mos e lani në pastrim kimik
 • Zbardhim:
  H
  Mos përdorni zbardhues
 • Tharje::
  U
  Mos e thani në kazan me ajër të nxehtë
 • Hekurosje::
  C
  Mos e hekurosni
Sustainability
Loading

Size:
Ngjyra: Var e zezë