Boxer plazhi me stamim me hije Var qielli

Ngjyra të tjera

Zgjidhni masën tuaj
Udhëzues për madhësinë
15,99 € 9,99 € -38%
Përshkrim
Rroba banje për fëmijë me printe degradè.
Detajet e produktit
SKU: SAC0013884001S432
Color / Texture: Var qielli
Kompozimi dhe larja
 • Composition:

  Astari:100% Poliestër Bust:100% Poliestër

 • Larje::
  c
  Larje me dorë
 • Pastrim kimik::
  K
  Mos e lani në pastrim kimik
 • Zbardhim:
  H
  Mos përdorni zbardhues
 • Tharje::
  U
  Mos e thani në kazan me ajër të nxehtë
 • Hekurosje::
  D
  Hekuroseni me temperaturë të ulët (110°)

Size:
Ngjyra: Var qielli